Sjuk och sjukt sugen på sushi!

Efter den "vilda" kvällen i Borås med Charlotte, har jag gått och blivit sjuk, usch o fy.
Va nog inte så bra att stå ute i regnet o tjöta i tele hur länge som helst. Men men jag får skylla mig själv, eller dig! haha.

Innan Ch och jag drog till borås va vi på stan och letade efter en klänning att ha till kvällen, de gick inte så bra, och tillslut insåg vi att de va en kvart kvar tills bussen skulle åka. Paniken steg, o vi gick så fort så vi nästan sprang, tills..
.. vi sprang förbi en Sushibar. Det blev tvärstopp. Va bara till att gå in o sätta sig för att sedan ta nästa buss!. Gott va det iaf,:)<3.

Väl i Borås sprang vi och letade klänning i stan ( dom har faktiskt öppet till 9 där ;) ) o vi hittade en, i rätt storlek o allt tack vare att Ch letade lite extra bland allt som bara låg. På vägen till att möta upp Robert , som vi skulle sova hos, träffa vi på Ch's gammla loverboy, Fröken Baba. Haha .
Själva kvällen vart inte så bra, kunde blivit mkt mkt bättre. men men.
dagen efter vakna vi (eller aa jag iaf) me svullna ögon o håret stog åt alla håll o kanter. Och världens halsont!
De va bara att fixa sig snabbt för att dra in till stan o köpa en Tunika som jag spanat in kvällen innan. Som tur var va Ch där för att ännu en gång hitta rätt storlek, <3

Frukosten blev pommes frites, dipp och en milkshake på McD, och dum som jag va ska jag självklart ta av locket på milkshaken för o kolla hur de såg ut ( ? ) och får fläckar på mina vita byxor! inte värt.
Men det var ändå kul att umgås med Ch, we always have fun, no matter what, don't we ?;)

Så fredags kväll, lördagen och än så länge söndagen har blivit till o ligga hemma och försöka bli frisk, feber har man ju också!.
Det värsta av allt e att jag inte känner nån smak på de jag äter, :( så hemskt e de, o jag e sjukt sugen på Sushi !
Sushisushisushisushi <3


Tror jag måste ut snart har vart hemma för länge! Börjar bli lite hyperaktiv. Och känner att jag måste ha något att göra , o eftersom de inte finns nåt o göra, så går jag omkring och äter, elr försöker hitta nåt o äta. Haha.
Tjingeling;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0